Wat zijn de factoren die het luchtvolume van de axiaalventilator beïnvloeden?

- 2021-04-02-

Axiale ventilator met 180 graden luchtuitlaat, lineaire inlaatlucht, relatief eenvoudig mechanisme, stabiel en betrouwbaar, laag stroomverbruik, snelle warmteafvoer, veel klanten beschouwen het product eerst met warmteafvoerprestaties bij het kiezen, en hopen dat het luchtvolume groot is en de warmteafvoer is snel. Dus wat zijn de factoren die het luchtvolume van de axiaalventilator beïnvloeden?


Hoe groter het luchtvolume van de axiale ventilator, hoe groter de warmteabsorptie van de koude lucht en hoe meer warmte kan worden weggenomen wanneer de luchtstroom wordt overgedragen, hoe duidelijker het warmteafvoereffect, maar hoe groter het luchtvolume, hoe lager de winddruk, dus de blaasafstand is kleiner, het beïnvloedt ook het warmteafvoereffect. De belangrijkste factoren die de axiaalventilator beïnvloeden, worden bepaald door de snelheid, het aantal bladen, het stroomverbruik, de winddruk, de hellingshoek, de hoogte en de diameter.


Wanneer de structuur van de axiale ventilator vast is, verandert de snelheid synchroon met de verandering van de werkspanning. De snelheid van de axiaalventilator kan worden gemeten door het interne snelheidssignaal of extern. Bij het selecteren, als het luchtvolume bijna hetzelfde is, kunt u een lage snelheid kiezen. Een klein beetje, het geluid zal relatief klein zijn.